Quick Boys Gala Kick-off (28 maart a.s.)

Op 9 november 2013 vond het eerste, zeer succesvolle Quick Boys Gala plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Na dit succes kan een vervolg niet uitblijven en op zaterdag 7 november zal de editie van 2015 worden georganiseerd.
Achter de schermen is het Gala-comité alweer enkele maanden druk bezig met dit evenement.

Met genoegen en veel enthousiasme kondigen we hierbij het Gala Kick-off evenement aan!
Dit zal plaatsvinden op 28 maart a.s., na de thuiswedstrijd tegen Spijkenisse.
In navolging van het eerdere succes zal de beste look-a-like van Nederland; de imitator van de dit jaar overleden Joe Cocker een mini-live concert geven in het clubhuis (vanaf 17.15 uur) en vervolgens in het sponsorhome (18.15 uur).
Ook worden bij deze gelegenheid de eerste namen bekendgemaakt van artiesten die tijdens het Quick Boys Gala 2015 hun opwachting zullen maken.

In 2013 waren 350 Gala-deelnemers getuige van een spetterende avond met fantastische artiesten zoals Lee Towers en Ruth Jacott. De presentatie was in vertrouwde handen bij Jack van Gelder en verder had Peter Heerschop een hilarische Quick Boys-variant op “Lieve Marianne” in petto.
(Kijk hier voor een uitgebreid verslag van die avond.)

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zullen de eerste artiesten-namen van de komende editie worden bekendgemaakt tijdens de Kick-off op 28 maart a.s.. Wel zijn we verheugd om u alvast te kunnen melden dat de locatie van het Quick Boys Gala 2015 opnieuw het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin zal zijn.
Daarnaast heeft Nederlands bekendste voetbalpresentator Jack van Gelder direct met veel enthousiasme toegezegd opnieuw de rol van gastheer op zich te willen nemen.

Na afloop van de Kick-off is er meteen de mogelijkheid om in te schrijven voor het Quick Boys Gala 2015.
Voor deze editie is er keuze uit twee soorten tafels: Goud en Zilver. Later volgen hierover meer details. Uiteraard worden Quick Boys-leden in de gelegenheid gesteld als eerste een tafel te reserveren en zelf de indeling samen te stellen.

Alle informatie wordt na de Kick-off gepresenteerd op een speciale website voor het Quick Boys Gala 2015.

Geef een antwoord