Quick Boys in actie tijdens Vallei & Rijn Toernooi

Voor de derde achtereenvolgende jaargang neemt Quick Boys deel aan het tweedaagse Vallei & Rijn Toernooi in Veenendaal. Vorig seizoen wonnen de blauwwitten het prestigieuze voorbereidingstoernooi. Op sportpark Panhuis wordt het deelnemersveld deze keer gecompleteerd door gastheer GVVV, DVS’33 Ermelo en ASV De Dijk. Bij laatstgenoemde club staan Maarten Woudenberg en Harry Zwarthoed onder contract. 

Donderdag 6 augustus, 18:45 uur: GVVV – Quick Boys
Het toernooi begint aanstaande donderdag met het openingsduel tussen GVVV en Quick Boys. Dit affiche stond vorig seizoen op de finaledag geprogrammeerd. Toen wonnen de blauwwitten met 3-2 van de zaterdagtopklasser dankzij twee treffers van Mike Ruijter en een doelpunt van Tommy Bekooij. 
Na Kozakken Boys is GVVV opnieuw een tegenstander van formaat voor de equipe van trainer Jan Zoutman. Tegen de Werkendammers bood Quick Boys prima tegenstand. De technische staf zal benieuwd zijn hoe de blauwwitten zich staande zullen houden tegen wederom een uitstekende opponent. De aftrap is om 18:45 uur en het duel staat onder leiding van scheidsrechter R.H. Karremans uit Den Haag.

Zaterdag 8 augustus, 14:00 uur: DVS’33 Ermelo – Quick Boys
Twee dagen later komt Quick Boys in Veenendaal in actie tegen een oude bekende. DVS’33 Ermelo, de kersverse topklasser, kruist dan de degens met de blauwwitten. In het seizoen 2013-2014 hielden de ploegen elkaar in evenwicht (1x winst DVS’33 Ermelo, 1x winst Quick Boys, 1x gelijk). Ook van de kampioen van de Hoofdklasse C van het afgelopen voetbaljaar zal Quick Boys de nodige weerstand kunnen verwachten. Arbiter R.H.J. van de Waerdt uit Veenendaal fluit om 14:00 uur voor de eerste keer.

Op basis van de toernooireglementen levert iedere wedstrijd een winnaar op, desnoods via strafschoppen. Daarnaast is ieder gescoord doelpunt ook goed voor een winstpunt (met een maximum van vier). De club met de meeste punten legt beslag op de wisselbeker en bijbehorende waardecheque.

Geef een antwoord