Quick Boys Jeugd on Tour!

Afgelopen weekend stond in het teken van Pasen. Traditioneel een weekend waarin veel voetbalverenigingen een Paastoernooi organiseren. Onze jeugd vloog in dit lange weekend uit om de clubkleuren te verdedigen. Jong en oud genoten van een prachtig Paasweekend!

Uientoernooi Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys organiseerde dit jaar voor de 11e keer het Uientoernooi, met 135 deelnemers het grootste toernooi in de regio. Ook onze club was met een aantal teams vertegenwoordigd.
In poule 10 ging de JO8-6 er met de eerste prijs vandoor. De JO9-1 haalde na overwinningen op de leeftijdsgenoten van Foreholte, Katwijk en Wilhelmus en een verliespartij tegen Rijnsburg op doelsaldo de titel in poule 1 binnen.

Ook de toppers van de JO10-6 werden ongeslagen kampioen, met grote overmacht wonnen zij hun 4 wedstrijden en brachten zo de grootste beker naar Nieuw Zuid!
Nog meer goud voor Quick Boys was er dankzij de JO10-2. Onder toeziend oog van de trotse begeleiders en ouders won de JO10-2 al zijn wedstrijden. De JO12-4 gaf ook acte de presence en wist in een zware poule beslag te leggen op de tweede plaats.

Hier vind u de foto’s van het Uientoernooi

Paasmeidentoernooi Valken ‘68

In Valkenburg wordt op ’t Duyfrak jaarlijks het Paasmeidentoernooi georganiseerd. Quick Boys was hier met maar liefst 5 meidenteams vertegenwoordigd. De MO13-1 sleepte de tweede plaats in de poule achter nummer 1 Valken ’68 MO13-1 in de wacht en ook de MO13-2 eindigde als runner-up in een poule met DSO MO12-1 en Valken ’68 MO13-2.
De MO15-2 moest SJC MO15-1 voor zich dulden, ondanks een overwinning op de Noordwijkers. Tot slot wist de MO15-4 in een onderling duel de MO15-3 te verslaan en er met de vierde zilveren Katwijkse medaille vandoor te gaan.

Hier vind u de foto’s van dit toernooi.

Paastoernooi Ter Leede

In Sassenheim streden de mannen van de JO13-2 met hun leeftijdsgenoten om de hoofdprijs. Als groepswinnaar werd in de finalepoule met zware tegenstanders net niet de finale gehaald. Een penalty 5 minuten voor tijd deed de Katwijkers de das om. Toch wisten de blauwwitten zichzelf uiteindelijk te belonen met het brons.

 

Paastoernooi s.v. Hillegom

Onder de rook van Haarlem speelden de jongens en meiden van de JO9-6 en JO9-7 op het Paastoernooi van s.v. Hillegom. Het kwam voor de blauwwitten aan op de laatste wedstrijd.
In een onderling duel trok de JO9-6 met 3-2 aan het langste eind waardoor zij met de 1e prijs op zak richting Nieuw Zuid konden.

Plus Koot Paastoernooi f.c. Abcoude

Na een lange afwezigheid werd er dit paasweekend weer een jeugdtoernooi georganiseerd bij f.c. Abcoude. Onze JO11-3 en JO11-4 reisden af naar Utrecht om daar respectievelijk de derde en de tweede prijs in ontvangst te nemen.

Gouden Kraaien Ei Toernooi

Na een succesvolle editie vorig jaar organiseerde H.B.S. Craeyenhout afgelopen weekend weer het Gouden Kraaien Ei toernooi. Onze JO13-4 trok naar Den Haag om het gouden ei op te gaan halen en met succes! De mannen waren al hun tegenstanders de baas en konden daarom het Gouden ei aan hun prijzenkast toevoegen.

Naast de kampioenen van de JO13-4 werd onze club ook vertegenwoordigd door de landenteams. Vier Quick Boys teams in de categorie JO7 vertoonden hun kunsten op Sportpark Craeyenhout met als resultaat twee zilveren medailles. Een topprestatie van onze jongste talenten!

Internationaal Paastornooi Koninklijke Lyra-Lierse

Naar jaarlijkse traditie organiseerde K. Lyra-Lierse tijdens het Paasweekend zijn Internationale Paastoernooi U14. Onze JO14-1 nam deel aan het toernooi in België met vrijwel alleen BVO’s. Zo speelden de blauwwitten tegen f.c. Eindhoven (3-0 verlies), Lyra Lierse (2-0 winst), f.c.b. Dender (0-0) en Club Brugge (5-0 verlies), wat resulteerde in een vierde plaats in de poule.
In de strijd om plek 13 t/m 16 speelden de Katwijkers tegen Helmond Sport (1-1, verloren na strafschoppen) en uiteindelijk tegen Lierse Kempenzonen (6-0 verlies). Tegen hetzelfde Lierse Kempenzonen was vlak daarvoor in de finale van de penalty bokaal gewonnen en die ging mee naar huis! Al met al een mooi dagje: om 7:00 vertrokken en om 22:00 thuis.