Quick Boys Jubileumgala 2022 een memorabel succes

jubileumgalaZaterdagavond 8 oktober vond het Quick Boys Jubileumgala plaats in de grote Pickézaal van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee, met als resultaat een fantastische opbrengst!
Ruim één ton werd opgehaald en deze opbrengst zal worden aangewend voor de verduurzaming van onze thuisbasis: Sportpark Nieuw Zuid.

We schrijven november 2019. De leden van Gala-commissie 2017 hadden twee jaar eerder gezamenlijk besloten het ‘kunstje’ in dezelfde setting nog één keer over te doen in het memorabele jaar 2020. In dat jaar zou de voetbalvereniging Quick Boys namelijk haar 100e verjaardag vieren. Enkele maanden later zag de wereld er geheel anders uit en werden alle activiteiten opgeschort, zo ook het Jubileumgala.

Ondanks deze stroeve aanloop was het afgelopen zaterdag dan zo ver. Na vijf jaar wachten kon het Quick Boys Jubileumgala eindelijk plaatsvinden. In Grand Hotel Huis ter Duin was het spitsuur met eerder die week een groot galadiner en op vrijdag het Richard Krajicek Foundation Gala. Na maanden van voorbereiding waren alle leden van het Quick Boys Galacomité al vroeg in de ochtend samen aan de slag, met een flinke groep mensen van Huis ter Duin, mensen van de techniek en een komen en gaan van allerlei leveranciers (bloemen, ballonnen, etc.). Alle voorbereidingen vielen vervolgens op hun plek en vanaf 17.00 uur druppelden de eerste gasten van het vierde Quick Boys gala binnen….

>> Lees het volledige verslag op de Jubileumgala website en bekijk daar de foto’s