Hoge opbrengst Rabo ClubSupport 2022

Ieder jaar geeft de Rabobank als coöperatieve bank een deel van hun resultaat terug aan clubs en  verenigingen. Een club of vereniging is er voor iedereen, wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Daarom kregen klanten van de Rabobank ook dit jaar weer de gelegenheid te stemmen op hun favoriete vereniging en initiatieven welke zij een warm hart toedragen. 


Ook dit jaar is er door iedereen die Quick Boys een warm hart toedraagt weer volop gestemd, wat heeft geresulteerd in een prachtig bedrag voor onze vereniging. Op donderdag 14 oktober jl. mocht bestuurslid Henrieke Vooijs-van Rijn een cheque ter waarde van maar liefst €3500,- in ontvangst nemen. De Rabobank had Hans Bouman en Marc Dijksterhuis afgevaardigd om deze cheque persoonlijk te overhandigen en met het bestuur te praten over de besteding van het geld.

Dit mooie bedrag zal dit jaar worden besteed aan de ondersteuning van het jeugd- en recreantenvoetbal binnen onze vereniging. 


Het bestuur van K.v.v. Quick Boys dankt Rabobank en iedereen die hun stem aan onze vereniging heeft gegeven, waardoor wij dit mooie bedrag hebben mogen ontvangen.