Quick Boys organiseert reünie

Ter ere van het honderdjarig bestaan van Quick Boys in 2020, organiseren we op zaterdag 18 juni 2022 een grootse reünie voor onze (oud-)leden van 18 jaar en ouder. Aanmelden voor de reünie is vanaf nu mogelijk. Let op: het aantal deelnemers is beperkt, vol = vol!

Aan het programma van de reünie, die van pakweg 15.00 tot 19.00 uur zal duren, wordt nog gewerkt. Aanmelden kan echter vanaf nu al via onze webshop, om inzicht te krijgen in de animo en om daar ook het programma op aan te passen. De reünie vindt plaats op ons eigen sportpark Nieuw Zuid, bij grote belangstelling wijken we mogelijk ook uit naar een externe locatie. Aanmelding is mogelijk voor alle volwassen leden en oud-leden van onze vereniging, onder vermelding van naam, woonplaats, leeftijd en contactgegevens. Uiteraard houden we iedereen die zich heeft aangemeld op de hoogte van het programma.

We vragen aan alle bezoekers een bescheiden eigen bijdrage van tien euro om de goed verzorgde reünie mogelijk te maken. Voor vragen of opmerkingen m.b.t. de reünie kan contact worden opgenomen via webredactie@quickboys.nl.