Busreis naar ASWH – Quick Boys

Op zaterdag 16 oktober staat voor Quick Boys de uitwedstrijd tegen ASWH op het programma. De blauwwitten zijn dan te gast op sportpark Schildman in Hendrik-Ido-Ambacht. Het eerste elftal kan de steun van de fans heel goed gebruiken. Daarom organiseert de Supportersvereniging een busreis tegen een voordelig tarief.

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je op donderdagavond 14 oktober aanstaande tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten bedragen slechts € 10,00. De bussen vertrekken om 13.15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een drankje en een hapje wordt uiteraard gezorgd.

Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. Tijdens de busreis is een mondkapje verplicht. Dit geldt met name tijdens het in- en uitstappen. Op momenten dat er gegeten of gedronken wordt, mag het mondkapje tijdelijk af. Iedere individuele passagier dient lid te zijn van de Supportersvereniging van Quick Boys.