Quick Boys Social Networks: Hyves, Twitter & YouTube

Quick Boys op Hyves, YouTube en Twitter….
Quick Boys is de laatste tijd ook nadrukkelijk actief op internet buiten de officiële websites. Inmiddels heeft de club een eigen Twitteraccount, een YouTube kanaal en een Hyve, dit soort internetmedia worden Social Networks genoemd.

Hyves:
De Quick Boys Hyve bestaat al sinds medio 2007 en heeft met inmiddels ruim 1000 leden zich opgewerkt tot één van de grootste amateurclub-Hyves van Nederland.
Hyves, een platform voornamelijk voor en door jeugd, is een gratis Nederlandse sociale netwerksite met voornamelijk Nederlandse bezoekers en leden, vergelijkbaar met de Amerikaanse sites MySpace en Facebook. Hyves bestaat sinds september 2004. Er is geen kennis van HTML of programmeren nodig om een Hyves-profiel te maken.
Al de zogenaamde Quick Boys Hyvers ontvangen elke week de Quick Boys Hyve Nieuwsbrief, met daarin actueel Quick Boys nieuws evenals een wedstrijdverslag van de laatst gespeelde wedstrijd. Veel Hyvers doen ook actief mee aan de poll die elke week verschijnt, waarin doorgaans word gevraagd een voorspelling te doen voor de eerstkomende wedstrijd. Wil jij ook lid worden van de Quick Boys Hyve? Dat kan hier: www.quick–boys.hyves.nl . Naast deze zijn er ook andere Quick Boys Hyves pagina’s actief.

YouTube:
De website www.QuickBoys.TV is in 2006 gestart en was het eerste officiële tv-kanaal van alle hoofdklassers en was menigeen BVO voor. Op de website die geïntegreerd is in de officiële webomgeving van Quick Boys staan doorgaans elke week voorbeschouwingen, nabeschouwingen en wedstrijdbeelden. Om een nog bredere doelgroep te bereiken en om extra (archief)filmpjes te tonen is het QuickBoys.TV YouTube-kanaal gelanceerd. Het YouTube kanaal is te bekijken via www.youtube.com/QuickBoysTV . Als je lid bent van YouTube, kan je je ook snel en gemakkelijk abonneren op het YouTube kanaal van QuickBoys.TV.

Twitter:
Het Quick Boys Twitteraccount is pas dit jaar opgestart. Ondanks de geringe publiciteit die er tot nu toe aan is gegeven zijn er al zo’n 40 volgers van Quick Boys op Twitter. Regelmatig wordt er een actueel bericht van de officiële website geplaatst, waar vooral mobiele gebruikers dankbaar gebruik van maken. Wil je (onderweg) snel en beknopt geïnformeerd worden in maximaal 140 woorden (want zo werkt Twitter), dan is Twitter de perfecte oplossing. Toen laatst www.quickboys.nl ‘uit de lucht was’, kon op de Twitterpagina de status worden gevolgd.
Ben je al lid van Twitter en wil je het Twitteraccount van Quick Boys volgen? Ga dan naar http://twitter.com/kvvquickboys .

Voornamelijk de jongste aanwinsten van de MultiMedia Commissie zijn verantwoordelijk voor bovenstaande initiatieven. Mocht jij op dit gebied ook van waarde willen zijn voor Quick Boys, meld je zelf of je ideeën dan aan middels het contactformulier

Geef een antwoord