Ricardo Kuijvenhoven vervolgt loopbaan bij VVSB

Na de winterstop zal Ricardo Kuijvenhoven niet meer in actie komen voor Quick Boys. De 24-jarige middenvelder maakt met onmiddellijke ingang de overstap naar VVSB, de runner-up van de zondagvariant van de Derde Divisie.



Op 29 april 2017 maakte de Leidenaar zijn officiële debuut in de hoofdmacht van de blauw-witten nadat hij vervroegd was overgeheveld vanuit de jeugdopleiding van Quick Boys. In de seizoenen die daarop volgden, groeide Kuijvenhoven uit tot een vaste waarde op sportpark Nieuw Zuid. Mede vanwege een vervelende knieblessure bleef het aantal opwachtingen in de hoofdmacht van de sierlijke linkspoot helaas beperkt tot minder dan honderd officiële wedstrijden. In de eerste seizoenshelft van het huidige voetbaljaar kwam de spelverdeler tot slechts drie invalbeurten.

De clubleiding neemt met pijn in het hart afscheid van Ricardo Kuijvenhoven, wil hem danken voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wenst de technisch begaafde middenvelder heel veel succes toe met het vervolg van zijn voetballoopbaan in Noordwijkerhout.