Schitterende slotavond

De competitie is ten einde gekomen. En waar het aan de ene kant van het dorp feest is, is het aan de aan de zuidelijke kant van het dorp……… huh ook feest? Jazeker, we laten ons natuurlijk niet kennen! We ondergaan de zware gang van (terechte) felicitaties geven aan de aartsrivaal, ontvangen de steken onderwater als volwassen mensen en bouwen gewoon ons eigen feest. Het slotfeest werd daarom ook een geweldige avond waarin we afscheid namen van een aantal spelers en waar we de “Het wapen van Kattuk” speler van het jaar bekend maakten.

Hier en daar waren er nog wel wat sippe gezichten zo kort na het einde van het seizoen, maar DJ’s H&H wisten deze zuurpruimen al snel op te vrolijken en brachten meteen de sfeer erin. Dat was niet erg moeilijk, want met een heerlijk zonnetje en een strakblauwe lucht, die prachtig afstak bij het hoofdveld dat op dat moment werd gerenoveerd, stroomden de taps rijkelijk voor het toegestroomde publiek.

Na aankomst van de selectie op Nieuw Zuid, waar ze eerst nog konden genieten van een overheerlijk frituurbuffet verzorgd door het keukenteam, werd er afscheid genomen van de vertrekkende spelers. Een voor een werden ze naar voren gehaald en bedankt. Nadir Achahbar, Una Paloma Panka (Dylandro), Jeffrey Ket, Jim Beers, Youssef el Kachati en Mohamad Mahmoed werden bedankt voor hun inzet en trouwe dienst. Via deze weg willen we jullie nogmaals bedanken, boys! Maar er zijn ook andere namen die we zeker niet mogen vergeten: Tommy Bekooij, Michael Fabrie, Matthijs Koster en Borg Knijnenburg waren helaas niet aanwezig, maar ook zij verlaten de club (of stoppen) en willen we hartelijk bedanken. We hopen jullie allemaal nog eens terug te zien op Nieuw Zuid.

Het Wapen Van Kattuk Speler van het Jaar

Uiteraard moest de Speler van het Jaar nog bekendgemaakt worden. Het zal niemand verbazen dat de topscorer van de tweede divisie met 24 goals gekroond werd tot Speler van het Jaar. Zo zal de naam Youssef el Kachati vereeuwigd worden op de “Wall of Fame” in het clubhuis. Namens de supportersvereniging ontving hij uit handen van Marco en Johan een mooie bos bloemen, de bijbehorende bokaal en een cadeaubon van “Het Wapen van Kattuk”, het restaurant dat al jaren sponsor is van dit klassement.

Na de uitverkiezing was er nog een optreden van “De Koning van de Polonaise”, Ronnie Ruysdeal. Hij zette onze Youss voorop in de polonaise, en hoewel het buiten was, zou het dak er zeker vanaf zijn gegaan als dat mogelijk was. Jong en oud werden meegenomen in de feestvreugde, want dat kan je aan Ronnie wel overlaten. DJ’s H&H sloten de dag af met stampende beats. Zo kwam er een mooi einde aan de avond en het voetbalseizoen.
De komende week kunnen we nog even genieten tijdens de familiedagen, en daarna begint over ongeveer 4 weken alweer de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Kijk hier de foto’s terug.