Sfeerfoto’s AZ – Quick Boys

Sommigen zagen ons 21 april al in de Kuip staan en de TOTO KNVB Beker winnen. Vervolgens zouden we de Johan Cruijff Schaal pakken, en werd er zelfs gefantaseerd over “AWAYDAYS” ergens in een warm Europees oord. Het had er bijna ingezeten, althans de eerste stap, AZ op een gelijkspel houden is een knappe prestatie! Maar helaas had AZ net wat meer geluk met de penalty reeks dan onze blauw-witte “wizards”. 

Maar “WAT ZIJN WE TROTS” op onze boys en de staf! Wat ze ons hebben laten zien (tot nu toe) hadden we aan begin van dit seizoen niet voor mogelijk gehouden. Dankzij het gedurfde spel, enorme onverzettelijkheid, de wisselwerking met het publiek en uiteraard de geweldige sfeeracties hebben we ons als club in binnen- en buitenland (nog meer) op de kaart gezet.
Als we met z’n allen dit niveau in de competitie door kunnen trekken (zowel spelers als zeker ook de supporters), belooft het nog een mooie tweede seizoenshelft te worden. Te beginnen met zaterdag massaal naar het altijd gezellige Scheveningen te trekken en ook daar de support te geven die de blauw-witten verdienen.

Voor nu, geniet nog even na van de sfeerreportage van het mediateam gemaakt rondom de wedstrijd van AZ tegen ons “Magic Quick Boys“.