Sinterklaas komt langs op sportpark Nieuw Zuid

Vandaag is Sinterklaas weer in den lande aangekomen. Ook dit jaar zal de Goedheiligman een bezoek brengen aan sportpark Nieuw Zuid. In zijn overvolle agenda heeft hij een plaatsje weten te reserveren voor de F-pupillen en de Landenteams, op vrijdag 27 november a.s.

Om 16:30 uur zijn de Landenteams van harte welkom, aansluitend om 18:00 uur worden de F-pupillen verwacht. De Sint komt alleen voor de jongste jeugd van onze vereniging. Door de verwachte drukte is het helaas niet mogelijk dat broertjes en/of zusjes op deze middag aanwezig zijn. Het is de bedoeling er een leuke middag van te maken; wat we precies gaan doen is nog een verrassing.

De Sint wil alle kinderen graag een presentje geven. Vandaar dat hij een vergoeding vraagt, om zijn begroting sluitend te maken. Hij denkt aan een bedrag van €5,- per kind, zodat hij een leuk cadeau kan meebrengen en uw zoon/dochter een leuke middag heeft!

Om nu al een overzicht te maken van het aantal kinderen dat komt, verzoeken wij u deze brief met eigen bijdrage zo snel mogelijk, doch uiterlijk voor zaterdag 21 november a.s. in te leveren bij Jan Kuijt, in “het Honk” of bij de koffie-unit beneden bij de velden.

Let op: er moet niet in de commissiekamer worden ingeleverd. Tevens dient de brief in z’n geheel te worden ingeleverd, en niet in strookjes, opdat deze zoek kunnen geraken.

Geef een antwoord