Update: Jong Quick Boys – Jong Alphense Boys 2-2

Op een stormachtig Nieuw Zuid heeft Jong Quick Boys de punten gedeeld met Jong Alphense Boys. Quick Boys, dat de eerste helft de “storm” mee had, kwam na 9 minuten op voorsprong door een doelpunt van Artjan van der Plas. Ondanks dat de eerste 45 minuten zich bijna compleet op de helft van Alphense Boys afpspeelde wist Quick Boys de score niet verder uit te breiden.

Na rust hadden de blauw-witten veel last van de tegenwind, maar konden toch regelmatig de weg richting het Alphense doel opzoeken. Halverwege de eerste helft mochten de bezoekers de stand gelijk trekken door een vrije trap binnen te schieten. Quick Boys stond amper klaar voor de spelhervatting vanaf de middenstip toen Alphense Boys de voorsprong nam; twee goals in twee minuten.

Vlak voor het eindsignaal mocht Taufik Ahkrif de score weer gelijk trekken. Deze goal zorgde gelijk voor de 2-2 eindstand.

Door de weeromstandigheden en ingelaste bekerduels loopt het aantal gespeelde wedstrijden in de beloftencompetitie niet synchroon. Hier de huidige stand: