Supportershome: Evaluatie ’08-’09

Leden van de technische staf, technische commissie, de spelersgroep én de supporters kunnen op dinsdag 19 mei om 20:00 uur terugblikken op het seizoen
Het seizoen 2008-2009 is voor Quick Boys teleurstellend verlopen. Niet alleen is de achterstand op kampioen Rijnsburgse Boys bijzonder groot, ook zullen de blauwwitten volgend seizoen niet uitkomen in het prestigieuze KNVB-bekertoernooi. De spelers en trainers zijn erg teleurgesteld en de supporters hopen dat het volgende seizoen beter gaat. 

Vanavond wordt in het Supportershome een bijeenkomst georganiseerd waarop de leden van de technische staf, de technische commissie en de spelersgroep aanwezig zijn om samen met de supporters het seizoen te evalueren. Tijdens deze avond kan bovendien vooruitgekeken worden naar het belangrijke seizoen 2009-2010.

Wil je discussiëren over het verloop van dit seizoen of wil je je verwachtingen over het volgende voetbaljaar delen met de aanwezige trainers, spelers en leden van de technische commissie? Kom dan vanavond langs. De avond begint om 20:00 uur en vindt plaats in het Supportershome.

Geef een antwoord