Tennisclinic bij Zee en Duin


Quick Boys selectie op bezoek bij de tennissers van Zee en Duin
Quick Boys zit nog vol in de voorbereiding van weer een nieuw voetbalseizoen. Met de nieuwe trainer Jos van Eck gaat de versterkte selectie weer op jacht naar een plek in de Topklasse. 
Ook dit jaar biedt tennisvereniging LTC Zee en Duin de selectiespelers + technische/medische staf van Quick Boys de inmiddels traditionele en sfeervolle tennisclinic aan.  Dat de heren enige beheersing over een voetbal hebben is logisch. Controle over een tennisbal blijkt in de praktijk vaak toch echt een stuk lastiger. Deze sportieve sportuitwisseling zal plaatsvinden op donderdag 18 augustus. 
De trainingen starten rond 18.00 uur en worden gegeven door de trainers/topspelers van Zee en Duin, vanaf 19.30 uur zal er om de punten gespeeld worden. Na afloop doet de selectie nog mee aan de “Bob Tennis Challenge”. Deze spelvorm en het bijbehorende fanatisme was vorig jaar een ware happening.   Als u de sportieve tennisprestaties wilt aanschouwen op het fraaie tennispark van onze buren aan de Sportlaan, dan bent u uiteraard van harte welkom!

Geef een antwoord