Terugblik Nederlandse Techniek Kampioenschappen Voetbal

De foto’s van deze geslaagde dag staan online
Gisteren werd op sportpark Nieuw Zuid de Nederlandse Techniek Kampioenschappen Voetbal  georganiseerd. Dit gebeurde in samenwerking met René Meulensteen, de assistent-trainer van Manchester United. Iedere voetballer tussen de 7 en 14 jaar van onze voetbalclub kon meedoen, maar spelers van andere clubs en niet-leden waren eveneens welkom.

Tijdens de ochtendsessie werd op techniek getraind. De talenten werden aan dezelfde techniektraining onderworpen die Meulensteen gebruikt bij de grote sterren van Manchester United. Tussen de middag werd een heerlijke lunch geserveerd. Na het eten werden verschillende partijvormen gespeeld. Door speciaal opgeleide techniektrainers werden uiteindelijk de winnaars genomineerd voor de landelijke finale in Papendal. Op zondag 1 november worden op het Nationale Sportcentrum Papendal uiteindelijk de grote landelijke finales gespeeld. De winnaars van deze dag krijgen van René Meulensteen én van minister Ab Klink hun prijs uitgereikt en mogen een weekend naar Manchester United. Daar gaan ze kijken bij de sterren, kijken naar een wedstrijd van Manchester United en nog veel meer leuke activiteiten.

Uiteindelijk kreeg iedere deelnemer een uniek voetbalbeeldje én een techniekdiploma uitgereikt. Bovendien mochten de spelers het voetbalshirt en de voetbal mee naar huis nemen. Klik hier voor de foto’s van deze geslaagde dag.

Geef een antwoord