Ticketverkauf Neu Süd Oktoberfest 2023

Letztes Jahr war das Oktoberfest auf Neu Süd supertoll. Mit bier, wurst und mädchen im dirndl war der abend super geil. Deshalb wird auch dieses Jahr wieder ein Oktoberfest veranstaltet im Clubhaus am Neu Süd.

Omdat het oktoberfest van 2022 zo’n knallend succes was, gaan we het dit jaar nog eens dunnetjes overdoen. Op zaterdag 28 oktober zullen we vanaf 20:15 het clubhuis omtoveren tot een Duitse Bierstube en laten we de schlagermuziek lekker uit de boksen knallen.
Voor deze avond hebben de Papa Lauda geprogrammeerd staan. Met zijn eigen hits zoals Apreski op mijn manier en Hallo, maar ook met ouderwetse kneiters zoals Mama Lauda (niet zijn eigen moeder) weet hij elke zaal op z’n kop te zetten. Dus spring mee in de feestgondel en laat je omverblazen door een lawine van tiroler hits, schnaps en worst.

Papa Lauda, oktoberfest, feest, nieuw zuid, bier, worst (1)

om het feest compleet te maken komt ook Patrick Messchemacher een feestje bouwen, en wat is een feest op Nieuw Zuid nu zonder onze huis dj’s Helmut und Hanzl. H&H zullen het feestje uiteraard in Tiroler style vakkundig afmaken.

Kaartverkoop

De entree voor deze avond bedraagt €15,- dit inclusief een gevulde pul bier bij binnenkomst, muziek en veel gezelligheid. Braadworsten zijn tegen een kleine vergoeding ook te verkrijgen.

De kaartverkoop start op donderdag 5 oktober om 20:00 in het clubhuis. Zoals jullie weten zijn wij dol op cash, dus waar mogelijk graag cash betalen!

Er geldt een maximum van 2 kaarten per persoon en voor de avond geldt een leeftijdsgrens van 18+. Zorg ervoor dat je je kaarten bemachtigt!

Eins, zwei, drei…… saufen!!!

Was?

Wann?

Wie spät?

Wo?

Kleiderordnung?

Das Oktoberfest

28 oktober 2023

Türen öffnen sich: 20:15

Neu Süd

Oktoberfest (dus trek die lederhosen en dirndl jurkjes maar uit de kast)