ACA voetbalacademie 2-daagse op Nieuw Zuid

UPDATE: VOLGEBOEKT

In de herfstvakantie, op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober (8:30 – 13:00), zal de eerst ACA 2-daagse worden georganiseerd. ACA is een voetbalacademie gerund door eerste elftal speler Sem van Duijn en tweede elftal speler Matthijs van der Plas.

Deze twee dagen zullen volledig in het teken staan van voetbalontwikkeling en plezier!  Het evenement is bedoeld voor zowel jongens als meisjes in de leeftijdscategorie O8  t/m O13 en zal plaatsvinden op sportpark Nieuw Zuid van K.v.v. Quick Boys.

Matthijs en Sem zullen zich deze dagen voornamelijk richten op het ontwikkelen van de spelers en speelsters volgens de ACA-methode. Dit omvat onder andere oefeningen met weerstandsbanden, horden, loopladders en balvaardigheden. Uiteraard zal er ook de nodige dosis plezier en leuke activiteiten op het menu staan zoals hét ACA-toernooi!

De kosten voor deze 2-daagse bedragen €75,- dit is inclusief een ACA shirt en lunch. Lijkt het jou/ uw kind gaaf om hier deel uit van te maken? Stuur ons een mailtje voor verdere info! Wij hebben plek voor 50 spelers/ speelsters en de inschrijvingen gaan al hard en hierbij geld vol is vol! 

Check hier onze instagrampagina