Tommy Bekooij zwaait na zeven seizoenen af op Nieuw Zuid

Aan het einde van het lopende seizoen neemt Tommy Bekooij afscheid van K.v.v. Quick Boys. Na zeven jaar, verdeeld over twee perioden, komt een einde aan de samenwerking tussen de club en de Leidenaar op sportpark Nieuw Zuid. Waar zijn toekomst ligt, is nog niet bekend.Bekooij maakte reeds in 2012 zijn debuut voor de blauw-witten, voordat hij na drie jaar de overstap maakte naar VVSB in Noordwijkerhout. Na de promotie van Quick Boys naar de Tweede Divisie keerde de Leidenaar aan de vooravond van het seizoen 2019-2020 terug op het oude nest. In het vroegtijdig afgebroken seizoen scoorde de aanvaller, een van de productiefste actieve spelers van de Jack’s League, liefst elfmaal. In totaal trof de 31-jarige Bekooij meer dan zestigmaal doel op het allerhoogste amateurniveau namens VVSB en Quick Boys.

,,Ik ben Tommy heel erg dankbaar voor alles wat hij voor onze club heeft betekend,” vertelt bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff. ,,Wij zullen zijn kenmerkende rushes en fraaie doelpunten gaan missen op Nieuw Zuid. Het siert hem dat hij zijn tijdperk bij Quick Boys in stijl wil afsluiten. Zo’n afscheid verdient Tommy ook. Hopelijk kan ie na de winterstop aan iedereen laten zien waartoe hij in staat is.”

Langs deze weg wordt Tommy Bekooij bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wenst de clubleiding hem heel veel succes en plezier toe met het vervolg van zijn voetbalcarrière.