Trainerscarrousel op Nieuw Zuid

Trainers voor selectie-elftallen seizoen 2010-2011 bekend
Het schiet op met de invulling van trainersposten voor het volgende seizoen. Nadat eerder al bekend was geworden dat Leen van der Plas en Tom van der Niet aanblijven als assistent-trainers van de nieuwe hoofdcoach Wilfred van Leeuwen bij groep 1 , zijn nu ook de hoofdtrainers binnen groep 2 (Quick Boys 2 en 3) bekend.

Jerry Ubink wordt bij het tweede elftal de opvolger van Ray Semmoh. Jerry is al voor het zesde jaar werkzaam bij de club als jeugdtrainer en is dit seizoen trainer-coach van Quick Boys A1.

Ook het derde elftal krijgt een nieuw gezicht voor de groep. Rick van Eijzendoorn uit Nieuw-Vennep is de nieuwe man. Rick is net als Jerry in het bezit van het diploma TC-2 en was eerder onder andere trainer bij DIOS en als speler o.a. actief bij (destijds)hoofdklasser Aalsmeer.  De huidige trainer van het 3e elftal, Gerard de Geus, gaat volgend seizoen de tijdrovende opleiding TC1-jeugd volgen, maar blijft wel ondersteunend actief binnen de vereniging.

Peter Hellenberg wordt als coördinator van groep 2 nauwer bij het technisch management van de club betrokken.  

Bij de jeugdopleiding verandert ook het nodige, want doordat Jerry Ubink doorschuift naar het 2e elftal , schuift Wim van der Plas op zijn beurt van Quick Boys B1 door naar Quick Boys A1.

Voor Quick Boys B1 is Gert-Jan Oudshoorn (nu Van Nispen) aangesteld als nieuwe trainer-coach.

Cor Zuijderduijn (nu C2) wordt samen met Theo Guijt verantwoordelijk voor Quick Boys C1 .

Bij Quick Boys D1 tenslotte blijft wel alles bij het oude en zal het trio Teun van der Plas, Huug Sip en Dirk Hoek ook volgend seizoen voor de groep staan.

Geef een antwoord