Uitslag Kerst Narrenloterij

Vanavond (23 december) zijn de winnende nummers van de Kerst-Narrenloterij bekendgemaakt. Dat gebeurde tijdens de talkshow Quick Boys Live.

 

Wil je nog even rustig terugkijken of je bij de winnaars zit? Je vindt het allemaal op de pagina van de Kerst-Narrenloterij met de uitslag van de trekking.

Zit je bij de winnaars? Van harte gefeliciteerd!
Prijzen kunnen morgen (vrijdag 24 december) tussen 11.00 en 13.00 uur worden afgehaald in de bestuurskamer boven de tribune. Mocht dit niet lukken, stuur dan even een mail naar contact@narrenloterij.nl.

Hoor je niet tot de gelukkigen? Niet getreurd. We hebben er samen voor gezorgd dat er weer een prachtig bedrag naar onze club Quick Boys gaat.

 

QR codes

Ter ondersteuning van de verkoop zijn de Tifosi en onze jeugdleden op pad gegaan met QR codes. Hiermee hebben ze gezamenlijk het fantastische aantal van 2230 loten verkocht. Hulde!! Ieder elftal wat loten heeft verkocht krijgt een patatje aangeboden door de club. Ook zullen de ‘topverkopers’ nog eens extra in het zonnetje zullen worden gezet. Daarover later meer.

 

Opbrengst

De exacte hoogte moet nog worden berekend, maar het lijkt erop dat we niet heel ver onder de € 70.000 zullen uitkomen.

Een fantastisch resultaat dus, waarvoor we iedereen hartelijk danken. Dit zijn o.a.

  • Donateurs van prijzen
  • Jeugd-teams
  • Tifosi

én natuurlijk de lotenkopers!


De Loterijcommissie