Vacature: Perscoördinator K.v.v. Quick Boys

Zoals aangekondigd op de ledenvergadering is Quick Boys op zoek naar een perscoördinator…
Deze functie is reeds ingevuld. Klik hier .

Functie-omschrijving perscoördinator K.v.v. Quick Boys
De gezochte perscoördinator is verantwoordelijk voor PR en voorlichtingsactiviteiten en positioneert de organisatie – met name middels free publicity – op een passende wijze in de landelijke en lokale media. Hij of zij stelt het PR-beleid op in samenwerking met de Communicatie Commissie Quick Boys en voert dit ook uit. Verzorgt de communicatie ten tijde van een crisis en bewaakt het imago van de organisatie. Initieert, onderhoudt en verzorgt contacten met nationale en regionale media. Treedt op als woordvoerder en adviseert en begeleidt collega´s in mediatrajecten.
Coördineert het schrijven van persberichten en het beantwoorden van vragen van de media en organiseert, coördineert en begeleidt interviews en eventuele persconferenties. Signaleert daarnaast relevante trends uit de sportwereld in het algemeen in het bijzonder de voetbalwereld en vertaalt dit naar mogelijkheden voor Quick Boys.

Kerntaken

 • Je coördineert het team Externe Relaties & PR (onderdeel Multimedia & Communicatie Commissie), welke ervoor zorg draagt dat medewerkers en leden van Quick Boys al dan niet op digitale wijze geïnformeerd worden over zaken die voor hen van belang zijn.
 • Samen met de collega’s van de Communicatie Commissie fungeer je als aanspreekpunt voor zowel de overige functionarissen binnen de vereniging als de media.
 • Je rapporteert aan het bestuurslid dat verantwoordelijk is voor communicatie.
 • Contacten betreffende de inhoud van de eigen werkzaamheden heb je o.a. met de voorzitter en het bestuurslid Multimedia & Communicatie en daarnaast eventueel met o.a. overige bestuursleden, commissie-coördinatoren, de technische staf en de trainers van Quick Boys.

Profiel

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift) en daarnaast uiteraard een representatieve uitstraling
 • Je beschikt over een servicegerichte instelling
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding, maar je bent wel een teamspeler
 • Je hebt de bereidheid om op onregelmatige tijden bereikbaar te zijn voor de media
 • Je staat stevig in de schoenen, je hebt een sterke en toegankelijke persoonlijkheid en weet om te gaan met diverse media.
 • Je bent stressbestendig
 • Je hebt affiniteit met voetbal in het algemeen en Quick Boys in het bijzonder

Meer informatie
Ben je serieus geïnteresseerd in deze belangrijke functie binnen de K.V.V. Quick Boys of heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met:
Alex Kulk: 06 – 22 95 85 01
Pieter Kuyt: 06 – 10 02 69 26
… of stuur een e-mail naar: communicatie@quickboys.nl

Geef een antwoord