Van de A-Selectie

Beste Quick Boys leden,

Afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd hebben we als A-selectie een statement willen maken. Graag geven wij aan iedereen duidelijkheid over het statement.

De afgelopen tijd, na wat mindere resultaten, hebben er een aantal incidenten plaats gevonden die zeer persoonlijk gericht waren naar spelers, stafleden, bestuur en de club. Deze ontwikkelingen kunnen in onze ogen absoluut niet door de beugel. Om die reden hebben wij besloten om een eventueel doelpunt(en) tegen Kozakken Boys als spelersgroep met elkaar te vieren en niet zoals gebruikelijk met de altijd aanwezige supporters. Dat kostte ons moeite, maar wij vonden dat nodig! Ook al begrijpen we dat de overgrote meerderheid van de toeschouwers zich van geen kwaad bewust is en hierop met verbazing heeft gereageerd. Het is nu eenmaal vaak zo dat de goeden helaas onder de kwaden moeten lijden.

Wat ons betreft is hiermee de kous af. Wij hopen dat vanaf zaterdag tegen Lisse alle neuzen weer dezelfde kant op staan. Wij, de spelers en staf, gaan er samen met jullie, onze trouwe aanhang, alles aan doen om de laatste 10 wedstrijden een goed resultaat te halen. Op die manier kunnen we mee blijven doen voor de 3de periode! Tot komende zaterdag in Lisse.

A-Selectie Quick Boys