Veiling 2010


Langs deze weg wil de Evenementencommissie alle leden, sponsoren en andere geïnteresseerden van harte uitnodigen voor de Veiling 2010 die wordt gehouden op vrijdag 19 maart aanstaande. Het decor van dit geweldige evenement is de nieuwe sponsorruimte. Omstreeks 20:30 uur zullen onder leiding van de veilingmeesters Piet Broekhof en Jaap Meiland de vele kavels onder de hamer gaan.

De organisatie is achter de schermen druk doende om een zo exclusief en interessant mogelijke kavellijst samen te stellen. Een kleine greep uit het tot nu toe bekende totaalaanbod van kavels: originele wedstrijdshirts van wereldberoemde voetballers als Fernando Torres, Steven Gerrard en Dirk Kuijt, toegangskaarten voor de belangrijke, interessante wedstrijden in het buitenland, overnachtingen in exclusieve hotels, wijn- en whiskeyproeverijen, wedstrijdtickets voor het WK in Zuid-Afrika en nog veel meer.  

De Evenementencommissie staat uiteraard altijd open voor het aanbrengen van ludieke, exclusieve kavels door een ieder. Hiervoor kan contact gezocht worden met Kees van Dijk, Jan van Wolferen of Corrie van Wolferen. Tevens is er een speciaal e-mailadres aangemaakt: veiling@quickboys.nl.

De Evenementencommissie zal via de website van Quick Boys een ieder op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de Veiling 2010. Markeer in ieder geval alvast vrijdag 19 maart 2010 in uw agenda!

Geef een antwoord