23 april 2010: Vriendinnendag op Nieuw Zuid

Schrijf je nu in en maak kennis met het meisjesvoetbal bij K.v.v. Quick Boys
K.v.v. Quick Boys organiseert op 23 april 2010 in samenwerking met de KNVB een Vriendinnendag. Alle meisjesleden van K.v.v. Quick Boys mogen die dag hun vriendinnetje, buurmeisjes of nichtje meenemen om samen te voetballen. Ook als je geen vriendin hebt die bij K.v.v. Quick Boys voetbalt, ben je natuurlijk van harte welkom. De Vriendinnendag van K.v.v. Quick Boys op Sportpark Nieuw Zuid, Laan van Nieuw Zuid te Katwijk begint om 16.40 uur en duurt tot ca. 19:00 uur.

Tijdens de Vriendinnendag voetballen meisjes in de leeftijd van 6 tot 18 jaar een middag met elkaar en staat plezier voorop. Het doel van deze dag is om meisjes en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport in het algemeen en met meisjesvoetbal bij K.v.v. Quick Boys in het  bijzonder.

Bij K.v.v. Quick Boys nemen in totaal 7 teams deel aan de competitie in KNVB verband. De onderverdeling is:

*1 zevental uitkomend in de leeftijdscatagorie 8-10 jaar
*1 elftal uitkomend in de leeftijdscatagorie 10-12 jaar
*2 elftallen uitkomend in de leeftijdscatagorie 12-14 jaar
*1 elftal uitkomend in de leeftijdscatagorie 14-16 jaar
*1 elftal uitkomend in de leeftijdscatagorie 16-18 jaar
*1 elftal uitkomend in de damescompetitie (18 jaar en ouder)

Het doel van de vrouwenafdeling is om het niveau van het vrouwenvoetbal te verhogen. Dat doen we door enthousiaste leiders en trainers op de diverse groepen te zetten. De eerste elftallen trainen tweemaal in de week. Maar voor alles staat plezier in het voetbal voorop. Want “zonder plezier geen resultaat”

Wil je samen met je vriendinnen, buurmeisjes, zusjes of nichtjes aanwezig zijn op de Vriendinnendag, vul dan het bijgevoegde inschrijfformulier in.

Geef een antwoord