Vereniging HCHWA-D neemt collecte in ontvangst

Tijdens afgelopen 100- jarige jubileumfeestweek werd er voor het eerst een kerkdienst gehouden op sportpark Nieuw Zuid. Vooraf werden er enigszins wat vraagtekens geplaatst bij het idee: Een kerkdienst op een voetbalveld kan dat wel?

Deze vraagtekens werden op zondag 19 juni uitroeptekens, ja het kan!!! De dienst werd door ca. 1000 personen bezocht en werd een geweldig succes. Zoals bij elke kerkdienst was er een collecte, deze was bestemd voor de Vereniging HCHWA-D (vereniging Katwijkse Ziekte). Aangezien er zowel cash als digitaal (via QR code) gecollecteerd werd, was de uiteindelijke opbrengst niet direct beschikbaar.

Dinsdag 12 juli ontvingen Koos van Rijn en Janny de Vreugd van de Vereniging HCHWA-D een cheque namens de jubileumcommissie 100 jaar Quick Boys uit handen van Cor Zuijderduijn en Jan Willem Kuijt jr. Het eind bedrag van de collecte was an sich al zeer hoog en de jubileumcommissie heeft de opbrengst aangevuld tot een mooi rond bedrag van €3500,- De vereniging HCHWA-D was zeer blij met het bedrag en kon melden dat dit geld goed besteed zou gaan worden aan verder wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte en de mogelijke genezing hiervan.

Mocht u behoefte hebben om de stichting extra te ondersteunen dan kunt u dat doen via dit donatieformulier op hun website.

Namens de jubileumcommissie 100 jaar Quick Boys en de vereniging HCHWA-D hartelijk dank voor uw bijdrage!