Versterking fotografenteam gezocht

Wekelijks loopt er op sportpark Nieuw Zuid een team van ca. acht fotografen rond om de wedstrijden die thuis gespeeld worden in beeld te brengen. Ook zijn er enkele fotografen die mee gaan om uitwedstrijden te verslaan: veelal zijn dit familieleden van (jeugd)voetballers.

Deze foto’s worden op zaterdag en zondag aangeleverd aan het Mediateam en die streven er naar om deze foto’s voor maandagochtend op de website te plaatsen. De foto’s van de eerste seizoenshelft kunt u hier terugvinden. Deze pagina wordt uiteraard ook weer aangevuld met foto’s van de tweede seizoenshelft.

Aangezien Quick Boys een grote vereniging is, zijn er vast meer mensen die rondlopen met een camera en foto’s van hun kroost maken. Of misschien heb je een eigen camera en vind je het leuk om hiermee te beginnen. We bieden je graag een platform om je foto’s te (laten) plaatsen!

Dus ben of ken je zo’n iemand, attendeer hen dan op het feit dat de foto’s middels wetransfer mogen worden ingestuurd naar het e-mailadres fotograaf@quickboys.nl, onder vermelding van de wedstrijdnaam en datum. Ons Mediateam gaat dan aan de slag om ze op de website te plaatsen. We hopen om op die manier een mooi beeld te kunnen vormen van wat er wekelijks op de velden van Nieuw Zuid gebeurt.

Dus denk je: “daar wil ik graag een bijdrage aan leveren”, aarzel dan niet en zend je foto’s ook in!