Vijftal spelers blijven de club langer trouw

De Technische Commissie van K.v.v. Quick Boys is zeer verheugd te kunnen mededelen dat de aflopende verbintenissen van Paul van der Helm, Jan-Willem Kamp, Aleksandar Bjelica, Tyrone Owusu en Ravelino Junte zijn verlengd. Het vijftal zal nog minimaal één seizoen verbonden blijven aan de blauw-witten.

Paul van der Helm
De betrouwbare sluitpost Van der Helm gaat op voor alweer zijn zesde seizoen op sportpark Nieuw Zuid. De geboren en getogen Wateringer kende een geweldig debuutseizoen bij Quick Boys door via de bloedstollende play-offs promotie naar de Tweede Divisie af te dwingen. Bovendien werd Van der Helm verkozen tot speler van het jaar. Ook in de seizoenen die daarop volgden, openbaarde de ex-prof van onder andere FC Utrecht en Fortuna Sittard zich als een zeer bekwame en vastberaden doelman die zich regelmatig weet te onderscheiden met uitstekende reddingen.
Het huwelijk tussen Quick Boys en de 29-jarige Van der Helm duurt voort, want de aanvoerder heeft zijn handtekening gezet onder een contract die hem tot en met het seizoen 2024-2025 aan de club bindt.

Jan-Willem Kamp
Ook de in Oldenzaal geboren Jan-Willem Kamp blijft de blauw-witten trouw. De verdediger annex middenvelder staat sinds de start van het seizoen 2019-2020 onder contract bij Quick Boys en daar komt minimaal nog één jaar bij. Daarnaast heeft de club een eenzijdige optie bedongen.
De 28-jarige Kamp is een speler die iedere trainer graag tot zijn beschikking heeft. Een speler die nooit verzaakt en altijd in het teambelang handelt. Een no-nonsense type die zijn taken uitvoert. Ook buiten de lijnen is Kamp een graag geziene gast in het sponsorhome en in het clubhuis. De inwoner van Amstelveen voelt zich thuis op Nieuw Zuid en dat resulteert derhalve in een verlenging van de samenwerking.

Aleksandar Bjelica
Na zijn terugkeer op het oude nest heeft Aleksandar Bjelica zich ogenschijnlijk moeiteloos in het basiselftal gespeeld. De linksbenige centrale verdediger is een van de sterkhouders in het elftal van de blauw-witten en haalt wekelijks een zeer constant niveau. De Servische-Nederlander (28) lijkt na vele omzwervingen door Europa de rust gevonden te hebben op sportpark Nieuw Zuid. Daarnaast wil Bjelica zijn steentje bijdragen aan het proces om met Quick Boys voor een absolute topklassering te gaan in de Jack’s League. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de optie in het contract van de leider van de laatste linie is gelicht, waardoor de supporters van Quick Boys ook in het seizoen 2023-2024 kunnen genieten van zijn defensieve kunsten.

Tyrone Owusu
Inmiddels is Tyrone Owusu niet meer weg te denken uit de hoofdmacht van de blauw-witten. De vleugelverdediger, aan het begin van het seizoen overgekomen van Scheveningen, heeft zijn plaats verworven op sportpark Nieuw Zuid. De 23-jarige Hagenaar heeft slechts twee duels moeten missen in het huidige voetbaljaar en is met één doelpunt en liefst vier assists ook in aanvallend opzicht een belangrijke factor bij Quick Boys. Zijn inzet en onverzettelijkheid valt in goede aarde bij de achterban. Het aantrekken van Owusu is een absolute schot in de roos gebleken.
De Technische Commissie heeft er dan ook geen moment over hoeven twijfelen om de optie in het contract van de rechtsback te lichten, waardoor Owusu ook in het seizoen 2023-2024 op Nieuw Zuid te bewonderen zal zijn.

Ravelino Junte
De laatste speler die zijn aflopende contract met één seizoen verlengd heeft, is Ravelino Junte. De 26-jarige aanvaller, in het verleden een van de revelaties van HHC Hardenberg, heeft in zijn eerste maanden op sportpark Nieuw Zuid de harten van de Quick Boys-fans gestolen. Een voetballer waarvoor men naar het sportpark komt. Junte zorgt voor de nodige creativiteit tijd in het elftal van de blauw-witten en pikt regelmatig zijn doelpunt mee. Na zestien wedstrijden staat de teller op vier goals. Zijn prachtige treffer in de thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys (4-0) zal niet snel vergeten worden. De inwoner van Almere is met de clubleiding een contractverlenging van één jaar overeenkomen, met een cluboptie voor nog een seizoen.

De Technische Commissie wil langs deze weg bovengenoemde spelers van harte feliciteren met hun contractverlengingen en wenst hen veel plezier en succes toe met het vervolg van hun voetballoopbaan op Nieuw Zuid.

Foto’s: Pro Shots