Voorbeschouwing TEC Tiel – Quick Boys

De bal gaat weer rollen! Het seizoen 2022-2023 start voor Quick Boys met een uitwedstrijd tegen TEC in Tiel. De formatie van trainer Edwin Grünholz heeft een succesvolle voorbereiding achter de rug en vertrouwt erop een goed resultaat te kunnen boeken in de openingsronde van de Jack’s League.
De wedstrijd tussen TEC Tiel en Quick Boys begint om 15:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter K. Puts. De inwoner van Bunde wordt geassisteerd door L.T. de Koning en M. Winckens, terwijl D.R.H. Drost als vierde official zal fungeren.
Supporters van Quick Boys zijn van harte welkom op sportpark De Lok. Zij dienen wel gebruik te maken van de online kaartverkoop. Verder organiseert de Supportersvereniging uiteraard weer een busreis naar deze uitwedstrijd. Reis mee naar Tiel en steun de blauw-witten op de eerste speeldag van de Jack’s League!

Onderlinge resultaten
Quick Boys en TEC Tiel, van origine een zondagclub, kwamen in het verleden slechts vier keer eerder in competitieverband tegen elkaar uit. De blauw-witten wonnen drie onderlinge wedstrijden tot nu toe. De vierde en laatste tweestrijd eindigde onbeslist (2-2).
Quick Boys hield afgelopen seizoen een dubbel gevoel over aan de uitwedstrijd tegen TEC. De blauw-witten, bezig aan een sterke serie op dat moment, kwamen in het duel tot tweemaal toe op voorsprong dankzij treffers van Youssef El Kachati en Tommy Bekooij en leken zodoende de vijfde competitieoverwinning op rij te kunnen boeken. Doordat Jan-Willem Kamp en Mike van den Ban met rood van het veld gestuurd werden door scheidsrechter Serik, moesten de Katwijkers ruim een kwart wedstrijd overeind blijven met negen spelers. Dat lukte uitstekend, waardoor zij de ongeslagen reeks een passend gevolg konden geven.

Mutaties
Traditiegetrouw heeft TEC Tiel zich weer flink geroerd op de zomerse transfermarkt. Nieuw bij de club van trainer Hans van der Haar zijn onder andere Ramon Leeuwin (Almere City FC), Adham el Idrissi (GVVV), Danny van Haaren (Katwijk), Marciano Mengerink (Katwijk) én Kevin van Kippersluis (Quick Boys). Daartegenover staat het vertrek van meerdere krachten zoals Kevin Sterling (IJsselmeervogels), Junior Ebobo (SteDoCo), Barry Beijer (Scherpenzeel), Tom van der Neut (DOVO) en Mike Vreekamp (Noordwijk).

Online kaartverkoop
iedereen die aanstaande zaterdag de blauw-witten achterna reist voor de seizoensopener tegen TEC dient in het bezit te zijn van een zogenaamde e-ticket. De kaartverkoop voor supporters van Quick Boys start vanavond om 18.00 uur via Eventbrite en eindigt op de wedstrijddag om 12.00 uur.
Klik HIER om naar de verkooppagina van Eventbrite te gaan. Koop een ticket, reis mee naar Tiel en steun de blauw-witte trots tijdens de openingswedstrijd van het seizoen 2022-2023!

Busreis
Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan vanavond tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. De kosten voor een buskaart bedragen € 12,50 per persoon. De bus vertrekt om 13:30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.

Rondje langs de velden
Het overige programma op de eerste speeldag in de Jack’s League luidt als volgt:
HHC Hardenberg – Noordwijk
IJsselmeervogels – OFC
Kozakken Boys – Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys – Scheveningen
Katwijk – Jong FC Volendam
Kon. HFC – Spakenburg
Jong Sparta Rotterdam – FC Lisse
De Treffers – AFC Amsterdam