Ook Quick Boys TV trapt af in Tiel

Eindelijk! De competitie van de Jack’s League gaat weer van start. Op zaterdag 20 augustus trapt Quick Boys het voetbalseizoen 2022-2023 af bij TEC in Tiel. Bij wat zo ongeveer een van de verste uitwedstrijden dit seizoen is, zorgen de mannen van Quick Boys TV er ook dit seizoen voor dat je hier niets van hoeft te missen.

Samenwerking met Eyecons
In het afgelopen seizoen slaagde Quick Boys erin om bijna alle uitwedstrijden in beeld te brengen. Dit was mogelijk dankzij de samenwerking met Eyecons, wat het onlinevideo platform is voor sportwedstrijden in o.a. de Jack’s League. Met genoegen mag het mediateam van Quick Boys mededelen dat dit seizoen de samenwerking tussen Quick Boys en Eyecons geïntensiveerd wordt. Het resulteert erin dat alle thuis- en uitwedstrijden dit seizoen voorzien gaan worden van een livestream.

Dit seizoen
Het is vanaf dit seizoen dan ook niet per se noodzakelijk om 101 kilometer naar Tiel te rijden (en terug). Ook kan de thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys vanaf de bank bekeken worden. Natuurlijk blijft amateurvoetbal langs de lijn het mooiste en zien we graag iedere supporter het eerste elftal fysiek aanmoedigen. Echter, niet iedereen is altijd in staat om de reis te maken. Bovendien gelden er steeds vaker restricties op bepaalde risicowedstrijden. Met name aangaande de uitwedstrijden.

Werkwijze Eyecons
Quick Boys TV zal vanaf dit seizoen een nieuwe stap gaan zetten met het in beeld brengen van zoveel mogelijk wedstrijdminuten. Mocht je nog niet bekend zijn met de wijze waarop je de livestreams daaruit voortkomend kunt bekijken, klik dan hier. Op deze pagina vind je daarnaast informatie over de Pay-Per-View constructie en het aanmaken van een account op Eyecons.

We wensen iedere supporter dit seizoen, langs de lijn of thuis op de bank, ontzettend veel kijkplezier!

https://eyecons.com/videos/live-wedstrijden-quick-boys-seizoen-2022-2023-16963