In gesprek met Edwin Grünholz

Quick Boys staat aan de vooravond van het seizoen 2022-2023. Na een goede voorbereiding lijkt Quick Boys klaar te zijn voor de nieuwe competitie. Het wordt voor de blauw-witten het vierde jaar in de Tweede Divisie (Jack’s League), en ook hoofdtrainer Edwin Grünholz staat voor het vierde seizoen voor de groep. Quick Boys TV sprak deze week uitgebreid met de Hagenees.

In het gesprek hebben we het onder meer over zijn start bij onze club na de promotie in 2019, de resultaten en keuzes in het afgelopen seizoen en de lessen die hij heeft geleerd door de cursus coach betaald voetbal. En we kijken vooruit: hoe bevallen de nieuwe aanwinsten, wie begint als eerste doelman, hoe vult de technische staf elkaar aan en wanneer is het seizoen écht geslaagd? Het komt allemaal aan de orde in het drie kwartier durende gesprek.

Na afloop van het gesprek bleken de eerste vijf minuten helaas niet goed vastgelegd te zijn. Dit deel werd na afloop opnieuw opgenomen, maar door een strakke montage loopt het gesprek vloeiend over in de rest van de opname.