Vooruitblik kampioenswedstrijd

Alsof het programma van de familiedagen al niet vol genoeg is met de vele activiteiten is daar nog een extra klapstuk aan toegevoegd.

Jong Quick Boys speelt namelijk zijn allesbeslissende laatste wedstrijd van het seizoen tegen nummer 2 Zeeburgia.

Jong Quick Boys kent een goed seizoen, zo hebben maar liefst 6 spelers vanuit de o21 selectie hun debuut mogen maken bij de hoofdmacht, maar ook in de competitie zijn de resultaten zeer positief.

Met nog één wedstrijd te spelen staat Jong Quick Boys als trotse koploper bovenaan in de 4e divisie A met 30 punten uit 13 wedstrijden, nummer 2 Zeeburgia heeft na 13 wedstrijden 28 punten.

Zaterdag 1 juni om 14:30 uur zullen beide ploegen op het hoofdveld aan de aftrap staan voor een zinderend slot van de competitie. De finale tussen beide ploegen zal beslissen wie zich mag kronen tot kampioen en daarmee promotie zal afdwingen naar de 3e divisie, een competitie met grotendeels Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s). 

Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, in de eerdere ontmoeting eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.  Dat het spannend gaat worden is één ding wat zeker is en daarin kunnen de jeugdige blauwwitte talenten alle steun goed gebruiken om het kampioenschap binnen te halen. 

ZATERDAG 1 JUNI VELD 1