Voorverkoop Quick Boys – Katwijk (2)

Dinsdag-, woensdag- en donderdagavond kaartverkoop op Nieuw Zuid
Zaterdag 3 april aanstaande staat de wedstrijd Quick Boys – Katwijk op het programma. Als gebruikelijk een beladen duel waar de stand op de ranglijst zich niet altijd vertaalt in het resultaat van de wedstrijd. Kortom ‘onze dorpsderby’ waarvoor doorgaans grote publieke belangstelling bestaat. 

Om een vlotte toegang tot sportpark Nieuw Zuid te bewerkstelligen zal komende week tijdens een drietal avonden voorverkoop voor Quick Boys supporters plaatsvinden op sportpark Nieuw Zuid. Voorverkoop zal deze week plaatsvinden op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in de secretariaatsruimte van het tribunecomplex. Overigens zijn op Nieuw Zuid alleen kaarten voor Quick Boys publiek als voor neutrale toeschouwers beschikbaar.

Supporters van v.v. Katwijk dienen gebruik te maken van de voorverkoopmogelijkheid op sportpark de Krom op donderdagavond 1 april en zaterdagochtend 3 april.   

Daar tijdens de wedstrijddag mogelijk geen  kaartverkoop zal plaatsvinden wordt dringend geadviseerd van de voorverkoop gebruik te maken. 

Overigens zal, in tegenstelling tot te doen gebruikelijk, bij Pluimgraaff Sport geen voorverkoop plaatsvinden. Kaarten in de voorverkoop zijn alleen verkrijgbaar op de sportparken van de beide verenigingen! 

Geef een antwoord