Vriendinnendag Quick Boys groot succes

Op evenement in samenwerking met de KNVB maakten ruim tachtig deelneemsters er vrijdag 23 april een geslaagde dag van.
Na weken van voorbereidingen tussen Quick Boys en de KNVB was het vrijdag 23 april dan eindelijk zover. Om 15:15 uur was Jeroen Noorlander, assistent regiocoach KNVB West II, aanwezig op Nieuw Zuid en kon begonnen worden met de instructie aan de begeleiders van Quick Boys. Dan het veld op en de oefeningen uitzetten. Omdat we ruim tachtig inschrijvingen hadden werden veld 4 en 5 hiervoor gebruikt.

De groep was in drie leeftijdsgroepen ingedeeld. A-B junioren, die een 4×4 toernooi af moesten werken waar een individuele winnaar uit kwam; C-D junioren die 4 onderdelen van goalmaster (lijnvoetal, 4×4 met normale doelen, 4×4 met twee kleine doelen en 4×4 met aan beide lange zijden een klein doel) af moesten werken, hier kwam een winnend team uit; en dan de jongste groep die 4×4 voetbalden met kleine doeltjes en ook hier kwam een winnend team uit. 

Halverwege de activiteiten werden de meiden voorzien van een drankje en nadat na afloop al het materiaal door de meiden en begeleiding was opgeruimd kon overgegaan worden tot de prijsuitreiking. Voor de winnaars waren Quick Boys-ballen en sjaals beschikbaar gesteld en iedere deelneemster ging naar huis met een een heus Quick Boys-polsbandje.    Quick Boys kan weer terugkijken op een zeer geslaagd evenement. De foto’s van de Vriendinnendag, gemaakt door Leo Bellekom, kunnen bekeken worden door op het icoontje links te klikken, of hier.

Geef een antwoord