Vrijdag 3 februari: Derby avond

Zaterdag 4 februari staat bij velen blauw-wit omcirkeld in de agenda. De moeder der derby’s is weer in aantocht, niks geen opsmuk of commerciële belangen maar gewoon een rauwe voetbalderby waarbij op het scherpst van de snede gespeeld en gesupport mag worden, MITS MEN BINNEN DE LIJNTJES BLIJFT. Dat betekent ook dat het vrijdag 3 februari Derby-avond is.

Natuurlijk kennen wij allemaal het fenomeen de derde helft na een wedstrijd: dorstig en zin hebben in een feestje! Maar ook de aanloop naar een derby toe staat tegenwoordig in het teken van een feestje, de zogenaamde P.M.D.S.
Vrijdag 3 februari zal op Nieuw Zuid daarom de band “De Derde Helft” haar naam (tijdelijk) omdopen tot de P.M.D.S. band (Pre Match Drinking Session Band) en een optreden verzorgen van 20:30 tot 00:00 uur. Deze vier muzikanten die hun sporen in de Katwijkse muziekscene wel hebben verdiend met bands als Let’s Folk en Tot Laterz, brengen een uitgebreid repertoire aan (vooral Nederlandstalige) muziek met een hoog meezinggehalte ten gehore. 

Tussendoor zullen er wat schalen snacks de ronde doen om de innerlijke mens te voeden. Vanaf 00:00 uur is de vloer voor een bekende naam binnen de freestyle housemuziek: D.J. Potato!
Bij de laatste derby in september was hij ook al van de partij en dit was zo goed bevallen dat hij ditmaal op herhaling mag.

Koop via deze link online  je tickets voor dit feest. Het feest is toegankelijk voor 18+ en de tickets zijn alleen online te verkrijgen.

Wat: P.M.D.S. (Pre Match Drinking Session)
Wanneer: 3 februari 2023
Deur open: 20:00 uur
Entree: €5,-
Ticketverkoop: Donderdag 26 januari 20:00 uur (alleen online)
Leeftijdsgrens: 18+