Woord van de voorzitter

Beste Quick Boyzers,

 

Met een spectaculaire vuurwerkshow op het hoofdveld werd afgelopen zaterdag om 19.20 uur het eeuwfeest van Quick Boys op grootse wijze afgesloten. Dat het daarna nog lang gezellig bleef op Nieuw Zuid is tekenend voor de saamhorigheid bij Quick Boys.

 

We kunnen terugzien op een grandioze happening die qua voorbereiding al ver voor 2020 werd opgestart en nu in 2023 eindelijk op waardige wijze kon worden afgerond!

 

We herinneren ons het eeuwfeest op 1 februari 2020 dat nog nipt kon worden gevierd. De ‘’scoor een huis loterij” die een eclatant succes is geworden, maar ook de lockdown die ons snel daarna ten deel viel en het feestprogramma voor 2020 onderuithaalde.

 

Maar het zou de jubileumcommissie niet zijn om onverdroten een aangepast programma in elkaar te zetten. Het resultaat daarvan hebben wij met elkaar mogen ervaren. Een zeer gevarieerd feestprogramma met voor elk wat wils.

 

Namens het bestuur en alle andere feestgangers heel veel dank aan de vele, vele vrijwilligers die daarvoor hun steentje hebben bijgedragen.

 

Het heeft de K.v.v. Quick Boys een onvergetelijke herinnering opgeleverd!

 

Bart van Kruistum.