Websites van Quick Boys 2 t/m 5 online

Dezelfde website, andere inhoud
Per heden zijn de websites van Quick Boys 2 , Quick Boys 3 ,
Quick Boys 4 en Quick Boys 5 online. (klik op de link).
Daar waar bij het online gaan van www.quickboys.nl is aangekondigd dat de website een stevige basis voor de toekomst zal gaan worden, worden de contouren van dit fundament nu al duidelijk. De look-and-feel is overduidelijk aanwezig. Op die manier kunnen de bezoekers van de websites hun weg gemakkelijk vinden naar de desgewenste pagina.

De genoemde websites kunnen worden beheerd door de verantwoordelijken van elk team en als zodanig zijn alle programma’s, uitslagen en klassementen per elftal terug te vinden, zoals dat ook op de officiële website met betrekking tot het vlaggenschip gebeurt.
Tevens kunnen eventuele voor- en nabeschouwingen en spelersstatistieken worden geraadpleegd. Voor de website van het vierde elftal kan gemeld worden dat deze reeds up-to-date is.

Binnenkort worden de websites van de jeugdselectie-elftallen gelanceerd alsmede een overzichtspagina met alle uitslagen, standen en programma’s van de talenten uit de jeugd van de club, zijnde Quick Boys A1, A2, B1, B2, C1, C2, D1 en D2.

Eerder deze week is op deze website een pagina toegevoegd met een overzicht van de tot nu toe gespeelde wedstrijden van het eerste elftal. Tevens zijn op deze pagina de inmiddels bekende icoontjes te vinden die leiden naar gerelateerde verslagen, statistieken, foto’s en video’s.

Ook de uitslagenpagina is recent gelanceerd. Op deze pagina kan het speelprogramma van alle Quick Boys teams worden bekeken en op de wedstrijddag zullen de uitslagen na de desbetreffende wedstrijden worden gepubliceerd. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de secretariaten die veel informatie zullen moeten verwerken. Wij vragen, mede namens de secretariaten, bij voorbaat begrip voor eventuele vertragingen bij het publiceren van de uitslagen.

Het webteam wenst u/je veel ‘surfplezier’.

Geef een antwoord