Woord van de voorzitter – 28 maart 2009

Huug van Duijn – eerste van vele berichten op het digitale uithangbord van de vereniging
Na jaren het gezicht van Quick Boys te hebben bepaald heeft mijn voorganger Jaap Kuijt 27 maart jl. afscheid genomen als voorzitter. Natuurlijk zit er een bijsmaak aan zijn vertrek. Immers, hij heeft met de rest van zijn bestuur de verantwoordelijkheid genomen voor de financiële problemen die ontstaan zijn door het wanbeleid van de toenmalige penningmeester.
En zoals ik al vaker heb gezegd: Dat vereist moed. Ik hoop dat van het vorig bestuur vooral de positieve wapenfeiten in de herinnering voort blijven bestaan: prachtige voetbaljaren, het in stand houden van een fantastische vereniging en de realisatie van een schitterend nieuw complex.

Het nieuwe bestuur ziet zich aan de ene kant geconfronteerd met de noodzaak de organisatie (nog) professioneler op te zetten en tegelijkertijd de vrijwilligersstructuur te versterken. Dat alles met het doel om de selectie-elftallen zo hoog mogelijk te laten voetballen en verder iedereen van het voetbal te laten genieten: spelers, begeleiding, toeschouwers.

Het nieuwe bestuur zal er zijn schouders onder moeten zetten om een en ander ook financieel weer in goede banen te leiden, maar ik ben er van overtuigd dat het met dit team zeker lukken zal. We hebben er in ieder geval allemaal veel zin in om de club met verve zijn 90-jarig bestaan te laten vieren, want: de Katwijkse Voetbalvereniging Quick Boys heeft een rijke historie en een gouden toekomst.

Tot zover mijn eerste bericht op het digitale uithangbord van de vereniging. Overigens ben ik van plan om hier met enige regelmaat mijn ervaringen, bevindingen, ideeën en visie m.b.t. ontwikkelingen binnen de vereniging met jullie te delen.

Huug van Duijn
Voorzitter k.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord