Zaterdag weer live via Eyecons

Afgelopen twee keer ondervonden we grote problemen met het streamen van de wedstrijden via Eyecons. Eerst bij de wedstrijd bij de Treffers en vervolgens afgelopen dinsdag bij de wedstrijd TEC – Quick Boys.

Niet alleen zijn de omstandigheden soms allesbehalve ideaal, maar als dan ook de techniek nog allerlei haperingen vertoont…… Zo goed en kwaad als het ging hebben we de uitzendingen alsnog opgepakt via ons eigen YouTube kanaal, maar ook daar was de kwaliteit allesbehalve goed.

Testen en checken

De afgelopen dagen heeft Eyecons ons geholpen om alles nog eens goed door te lopen, de programmatuur te testen en instellingen te checken. Zo hebben ze er met ons alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de livestream via het Eyecons platform niet alleen gaat lukken, maar ook dat de kwaliteit beter zal zijn.

Scheveningen – Quick Boys live

Daarom gaan we er weer voor. De wedstrijd van aanstaande zaterdag Scheveningen – Quick Boys zal weer live uitgezonden worden via Eyecons. De wedstrijd start om 14:30 uur aan de Laan van Poot en de live uitzending start rond 14:00 uur.

Denk eraan, je kunt pas een ticket kopen als we live zijn. Kijk zaterdag via deze link https://eyecons.com/videos/scheveningen-quick-boys-5625

Voor meer info over kijken via Eyecons kijk: Quick Boys TV via Eyecons