Horesca Horecavo- uitbreiding sponsorschap

Afgelopen zomerstop is de Businessclub Quick Boys in gesprek gegaan met Horesca Horecavo over de uitbreiding van de sponsoring bij Quick Boys. Na de thuiswedstrijd tegen vv Noordwijk is de overeenkomst geformaliseerd en is Horesca Horecavo naast kledingsponsor van de senioren nu ook lid van Businessclub als zilversponsor. Ook draait er vanaf dit seizoen een LED-banner tijdens de thuiswedstrijden op het hoofdveld.

Over Horesca Horecavo
Het bedrijf wordt geleid door Dave Vegt die het stokje van zijn vader – de heer Vegt Sr.  – heeft overgenomen. Ooit klein begonnen in Voorhout is het bedrijf gegroeid tot de huidige vorm, een horecagroothandel met 17 vrachtwagens, zo’n 80 werknemers en een breed en diep totaalassortiment. De start in Voorhout verklaart de naam Horecavo: Horeca Voorhout.

Het geheim van het succes wordt nog altijd nageleefd: Biedt de klanten de hoogst mogelijke service, wees flexibel in alle opzichten en misschien nog wel de belangrijkste: het succes van de klant staat centraal!

Een aantal jaar geleden prijkte het logo van deze horeca groothandel al op de achterzijde van het shirt van onze hoofdmacht dus we verwelkomen deze gewaardeerde sponsor graag opnieuw. 

Hieronder het tekenmoment op de foto: Dave Vegt (eigenaar Horesca Horecavo), Leen van den Oever (voorzitter BC Quick Boys) en Wim Schaap (adviseur Horesca Horecavo)

horesca horecavo zilversponsor