Tweede kaartverkoop avond Foute Kerstparty 30+

Na een druk bezochte eerste verkoopavond, waarop meer dan 200 kaarten voor de Foute Kerstparty op 8 december werden verkocht, zullen de mannen van de organisatie aanstaande donderdag een tweede verkoopavond houden. Zorg ervoor dat je niet misgrijpt want we weten niet of er nog kaarten overblijven en of er nog een verkoopavond geregeld kan worden, dit feest mag je niet missen!

Veel enthousiaste kerstliefhebbers hebben hun kaarten vorige week al bemachtigd, en er werd al druk gesproken over welk jurkje of welke trui men zou aantrekken. Alleen de voorpret zorgt dus al voor veel plezier en enthousiasme. Misschien baal je nu als een stekker dat je hebt misgegrepen, had je geen tijd om langs te komen, of in het meest onwaarschijnlijke geval twijfelde je nog of je wel zou gaan. Gooi al je twijfels opzij en koop die kaarten.

Aanstaande donderdag 23 november om 20:00 zitten de mannen weer klaar in de Lounge om jullie allemaal te voorzien van een kaartje voor dit festijn. Blijf gelijk nog even gezellig hangen in de lounge voor een drankje en om je outfit te bespreken met je vrienden/vriendinnen.

Kaartverkoop

De entree voor deze avond bedraagt €10,- dit inclusief een passende versnapering bij binnenkomst. De kaartverkoop gaat verder op donderdag 23 november om 20:00 in de Lounge. Zoals jullie weten zijn wij dol op cash, dus waar mogelijk graag cash betalen!

Wat?

Wanneer?

Kosten?

 

Datum Feest?

Kleding?

Kaartverkoop Foute Kerstparty 30+

23 November van 20:00 – 22:00

 €10,- p.p.

 

vrijdag 8 december: 20:00

Alles wat je bij kerst kan bedenken, van chique tot foute kersttrui