Nieuwe sponsors Jeugdkledingplan

In het seizoen 2013-2014 heeft K.v.v. Quick Boys het Jeugdkledingplan geïntroduceerd, met als doel om een professionele uitstraling te realiseren voor de opleidingsteams en de jeugdopleiding van Quick Boys in totaliteit.

Iedere keer mogen we er trots op zijn dat er opnieuw bedrijven zijn die de jeugdopleiding en club in financiële zin willen ondersteunen en de op deze manier hun betrokkenheid willen tonen bij Quick Boys. Elke vier jaar wordt de jeugdopleiding in het nieuw gestoken, zo ook aan het begin van dit seizoen.

Afgelopen week konden we dan eindelijk –  mede als gevolg van alle coronabeperkingen – de sponsors verwelkomen die het Jeugdkledingplan de komende vier jaar zullen ondersteunen. Voorafgaand aan de wedstrijd van Quick Boys tegen Scheveningen werden zij ontvangen in de serre van de Businessclub.

Onder genot van een hapje en een drankje werden de vertegenwoordigers van de verschillende bedrijven verwelkomd door voorzitter van de Businessclub (en scheidend bestuurslid commerciële zaken) Leen van den Oever en het nieuwe bestuurslid commerciële zaken Leo Schaap.

In zijn welkomstwoord sprak Leen van den Oever nogmaals zijn waardering uit voor de steun van de samengekomen sponsors, wat wederom laat zien op hoeveel steun vanuit het bedrijfsleven Quick Boys altijd kan rekenen.

Vervolgens was het een gezellig samenzijn waarbij direct van de gelegenheid gebruik werd gemaakt om de contracten met de sponsors te tekenen. Daarna was er natuurlijk de mogelijkheid om het glas te heffen en met elkaar alvast vooruit te blikken naar een nieuw seizoen voor de Jeugdopleiding van Quick Boys. 

Voor de nieuwe periode van het Jeugdkledingplan zijn er een aantal oude bekenden, maar zien we toch vooral ook nieuwe namen en gezichten. Via deze weg willen we alle sponsors dan ook bedankt voor hun steun van onze mooie jeugdopleiding. 

Sponsors

De hoofdsponsors van Jeugdkledingplan zijn Hoek Group en Rabobank Leiden-Katwijk, die samen het hoofdsponsorschap geschonken hebben aan KiKa en samen met PlantLab de wedstrijdkleding voor alle jeugdteams mogelijk hebben gemaakt.  

De opleidingsteams worden gesponsord door:

Jong Quick Boys

Van Kruistum Schilders en Assucom Pensioenconsultancy

JO19-1

Rabobank Leiden-Katwijk

MO19-1/MO17-1

De Katwijkse Apotheek

JO18-1

Schildersbedrijf Van Beelen & Hazenoot

JO17-1

Van Rhijn Bouw

JO16-1

Het Wapen van Kattuk

JO5-1/JO14-1/JO8

Reftech

MO15-1

Aangifteshop.nl

JO13-1/JO13-2

SOED

JO11 en JO9 pupillen

BollenstreekSolar

Landenteams

De Zwemles.nl

Trainers en begeleiders

Wolthaus Witgoed

Quick Boys bedankt