Verslag Exclusieve lunch Businessclub 18 mei

Op zaterdag 18 mei vond er een exclusieve lunch plaats in het sponsorhome van Quick Boys, voorafgaand aan de wedstrijd tegen GVVV. Ruim 40 sponsors van Quick Boys, genoten van deze bijzondere gelegenheid.

De lunch begon om 12.30 uur en was een culinaire ervaring verzorgd door Brasserie Havenkwartier en diens chef Robin van Klaveren. Hij werd ondersteund door zijn broer Pieter van Klaveren van het Wapen van Kattuk.

Businessclub bestuurslid Stephan Barendsma, die dit initiatief nieuw leven heeft ingeblazen samen met mede bestuurslid Arnold Krijgsman, heette alle aanwezigen van harte welkom.

Culinaire Hoogstandjes

De lunch die geserveerd werd bestond uit een zes-gangenmenu, dat ter plekke in het sponsorhome werd bereid. Het bleek een mooi staaltje showcooking door de gebroeders van Klaveren, waarbij elk gerecht door één van beide chefs werd toegelicht. 

De exclusieve gerechten, samengesteld uit heerlijke seizoensproducten, werden vakkundig gepresenteerd en begeleid door bijpassende wijnen geselecteerd door Marco van Duin, onze blauwwitte vinoloog.

De gerechten die alle aanwezige sponsors geserveerd kregen, werden in deze volgorde gepresenteerd:

  1. Sashimi van tonijn – Een frisse en delicate start van de lunch.
  2. Aspergesoep met gerookte zalm van Bosschy – Een romige soep met een rokerige toets van zalm.
  3. Bosschypaling in het groen – Een klassiek gerecht met een moderne twist.
  4. Lamsfilet met jonge groenten – Perfect gegaard lamsvlees met seizoensgroenten.
  5. 36-uur gegaarde sukade – Smelt-in-de-mond sukade, langzaam was gegaard 
  6. Aardbeien Romanoff – Een feestelijk dessert met verse aardbeien.

Toespraak van de Trainer

Aan het einde van de lunch onderbrak Quick Boys trainer Thomas Duivenvoorden zijn wedstrijdvoorbereiding om nog even langs te komen in het sponsorhome om de aanwezigen toe te spreken. Hij blikte terug op het meer dan memorabele voetbalseizoen met diverse hoogtepunten en deelde zijn vooruitzichten voor de komende periode. Daarnaast was er gelegenheid voor de sponsors en hun gasten om vragen te stellen, wat zorgde voor een interactieve en betrokken sfeer.

Dit smaakt naar meer

De organisatie bedankt alle deelnemende aanwezigen en stelt alle enthousiaste reacties die we achteraf kregen enorm op prijs. Naar aanleiding van de positieve reacties op deze lunch en de eerder gehouden lunch voorafgaand aan de wedstrijd Quick Boys tegen HHC Hardenberg op zaterdag 23 maart is inmiddels het besluit genomen om komend seizoen maar liefst zes keer op herhaling te gaan. 

Drie lunches voor de winterstop en drie daarna. In een van de komende nieuwsbrieven voorafgaand aan komend seizoen zullen de uiteindelijke data bekend gemaakt worden, we wachten eerst het wedstrijdprogramma door de KNVB af.

Ten slotte bedanken we iedereen die aan dit mooie event heeft bijgedragen: Robin van Klaveren  van Brasserie Havenkwartier, Pieter van Klaveren van het Wapen van Kattuk, Marco van Duijn, Sam de Geus en Kees van Dijk en hun gehele team, Thomas Duivenvoorden en natuurlijk alle aanwezigen.