Nick Runderkamp tekent bij op sportpark Nieuw Zuid

Ook in het seizoen 2023-2024 zal Nick Runderkamp deel uitmaken van de selectie van K.v.v. Quick Boys. De 26-jarige Volendammer heeft vandaag een akkoord bereikt met de Technische Commissie en ziet zijn aflopende contract met één jaar verlengd worden.
 

Aan de vooravond van het seizoen 2020-2021 streek de middenvelder neer op Nieuw Zuid. Zijn debuutjaar viel grotendeels in het water vanwege de wereldwijde pandemie, maar vorig seizoen liet Runderkamp aan de fans zien waartoe hij in staat is. Met zeven doelpunten en acht assists was de vrijetrappenspecialist een van de productiefste spelers van de blauw-witten in de Jack’s League. In de eerste seizoenshelft van het huidige voetbaljaar kwam de linkspoot in zeventien optredens tot twee treffers en vier assists.

De clubleiding is verheugd met het aanblijven van Nick Runderkamp en weet zeker dat ook de achterban het goede nieuws met gejuich zal ontvangen. Langs deze weg wordt de Noord-Hollander nogmaals van harte gefeliciteerd met zijn nieuwe contract en proost de Technische Commissie met hem op een succesvol vervolg van zijn carrière op Nieuw Zuid.

Foto: Pro Shots