Quick Boys 2 wint ook de return tegen Hoek 2 (0-4)

Volgende week eerste wedstrijd om het kampioenschap van de reserve hoofdklasse zaterdag.
Na de 6-1 overwinning van vorige week heeft Quick Boys 2 wederom een ruime overwinning op Hoek 2 behaald. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van het kampioenschap van de reserve hoofdklasse zaterdag.

Quick Boys kwam evenals de thuiswedstrijd wederom snel uit de startblokken. PD Ouwehand zette vanaf rechts een voor hem onvervalste snelle aanval in waarna Peter Timmermans afrondde.
Het tweede doelpunt werd wederom voorbereid door PD Ouwehand die Bennie van Fruchten vrij speelde, hij bleek niet zelfzuchtig en legde af op Bert de Zwart die beheerst de 0-2 maakte.
Van Fruchten mocht zelf de 0-3 maken. Vanuit randje buitenspel positie brak hij door de defensie en lobte de bal schitterend de kruising in.

De 4e goal kwam voort uit een knap uitgespeelde actie. Bennie van Fruchten speelde hierin wederom een belangrijke rol. Hij bereidde het tweede doelpunt voor van Bert de Zwart en daarmee de 0-4.

Keeper Martijn de Zwart werd in de 91e minuut pas voor de eerste keer echt op de proef gesteld en dat deed hij meteen maar met een fabelachtige redding.

Grote smet op de wedstrijd was het uitvallen van Peter Timmermans. Hij moest uiteindelijk naar het ziekenhuis om voor de zekerheid een foto te maken van zijn rechterscheenbeen. Uit de foto’s bleek dat zijn been gebroken was, waarna hij gelijk in het gips werd gezet.  Vanaf deze kant sterkte met het herstel Peter!

Volgende week eerste finale:
Volgende week zaterdag speelt Quick Boys 2 de finale van de reserve hoofdklasse zaterdag tegen de winnaar van Urk 2 en Bennekom 2. Beide ploegen bepalen a.s. woensdag wie het tegen Quick Boys 2 mag opnemen.

Deze finale wordt over twee wedstrijden (thuis en uit) gespeeld, eerste wedstrijd:
Wanneer: 23 mei *
Tijd: 14:30 *
Lokatie: Sportpark Nieuw Zuid

* Indien Urk 2 de tegenstander wordt, dan wordt de thuiswedstrijd op dinsdag 26 mei of woensdag 27 mei gespeeld.
Later meer!

Geef een antwoord