Voorbeschouwing SJC – Quick Boys (20:00 uur)

De blauwwitten vervolgen het bekertoernooi met een uitwedstrijd tegen de Noordwijkse zondageersteklasser
Morgen (dinsdag) speelt Quick Boys de tweede poulewedstrijd van het districtsbekertoernooi. Tegenstander is zondageersteklasser SJC. Op het gemeentelijk sportpark aan de Lageweg in Noordwijk wordt om 20:00 uur afgetrapt.

Na de confrontatie met FC Rijnvogels wacht de formatie van trainer Jasper de Muijnck wederom een ambitieuze eersteklasser. SJC heeft zich voor dit seizoen goed versterkt en hoopt een rol van betekenis te kunnen spelen tijdens het nieuwe voetbaljaar. Onder andere Jaco de Jong, ex-Quick Boys, kwam over van FC Rijnvogels.
De Noordwijkers kenden een valse start in het bekertoernooi. De zwartwitten verloren met 1-4 van zondaghoofdklasser RKVV Westlandia uit Naaldwijk. Indien Quick Boys het duel met SJC derhalve winnend afsluit, dan plaatst men zich voor de volgende ronde van het districtsbekertoernooi. De nummers een en twee kwalificeren zich immers voor de tweede ronde.  

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft speelden de blauwwitten vorig seizoen een oefenwedstrijd tegen SJC. Op een ijskoud sportpark Nieuw Zuid trok de thuisploeg met 2-1 aan het langste eind dankzij treffers van Jan Schaap en Derek van der Plas. Niettemin kende Quick Boys de nodige moeite met de fris spelende equipe van trainer Stefan Roodakkers.

De technische staf van Quick Boys kan geen beroep doen op de langdurig geblesseerde Peter Messemaker. Ook Martijn de Zwart, een andere keeper, is twijfelachtig voor het duel met SJC. Verder kan De Muijnck over een nagenoeg fitte selectie beschikken.

Geef een antwoord