Quick Boys verliest met 4-5 van Flevo Boys

Doelpuntenfestival op veld 4 van sportpark
Wegens de complete afgelasting van het wedstrijdprogramma, de topper vv Katwijk – Quick Boys stond op het programma, werd er een oefenprogramma afgewerkt. Flevo Boys uit Emmeloord kwam op bezoek en het duel werd op het kunstgras van veld 4 afgewerkt.

De bezoekers, die momenteel de 7e plek innemen in de ranglijst van hoofdklasse C met slechts 11 gespeelde wedstrijden, begonnen prima aan de wedstrijd.  Met snelle aanvallen via de flanken werden de blauwwitten vanaf het begin opgejaagd. Namers Flevo Boys zette Frank van der Plaats de thuisverdediging opzij en passeerde Martijn de Zwart voor de eerste maal.

Quick Boys probeerde iets terug te doen maar binnen 20 minuten stond het 0-3 stand via Michel Willems en opnieuw Frank van der Plaats.
Quick Boys leek wakker, Maarten Bak scoorde via een vrije trap en vervolgens scoorde Niels van Van Duijn via een voorzet/inzet  de 2-3 achter keeper Altenburg.
De spanning leek terug in de wedstrijd echter nog voor rust nam Flevo Boys weer verder afstand via een treffer van Arjen Spaan.

Ook na de rust was Quick Boys niet bij de les, alweer Frank van der Plaats scoorde voor Flevo Boys: 2-5.
Quick Boys moest weer komen waardoor er veel ruimte voor Flevo Boys onstond. De kansen die hierdoor ontstonden werden door de bezoekers niet benut, echter Maarten Bak toonde aan dat zijn visier wel op scherp stond en scoorde zijn nummer twee en drie wat de eindstand op 4-5 bepaalde.

Zaterdag 20 februari zal Quick Boys zichzelf weer op orde moeten hebben daar Barendrecht wordt verwacht op sportpark Nieuw Zuid voor de strijd in de hoofdklasse A.