Vanavond, 20:00 uur: FC Boshuizen – Quick Boys

Bij winst plaatsen de blauwwitten zich voor de tweede ronde van het districtsbekertoernooi van West II
Na een viertal oefenwedstrijden, welke alle in winst werden omgezet, begon afgelopen zaterdag voor Quick Boys het echte werk. Op sportpark Nieuw Zuid speelden de blauwwitten de eerste poulewedstrijd van het districtsbekertoernooi van West II. Tegenstander DHC uit Delft werd met 2-1 verslagen. vanavond speelt de formatie van trainer Wilfred van Leeuwen het tweede pouleduel tegen FC Boshuizen.

De technische staf bouwt voorzichtig aan een vaste formatie. De concurrentie is moorderd, veel spelers komen in aanmerking voor een basisplaats. Ook in de districtsbekerwedstrijden krijgen de pupillen van Van Leeuwen de kans om zich te bewijzen. Tegen zondaghoofdklasser DHC speelde Quick Boys niet onaardig, maar het was met name aan doelman Peter Messemaker te danken dat de drie punten op Nieuw Zuid bleven.

De technische staf kan in het duel tegen FC Boshuizen een beroep doen op een nagenoeg fitte selectie. Gino Lauwers en Mark van der Plas zijn herstellende van blessures, hun inzetbaarheid is onzeker. De tegenstander uit Leiden kwam nog niet in actie in het bekertoernooi. Afgelopen zaterdag verloor de zondageersteklasser een vriendschappelijke wedstrijd van competitiegenoot SJC (2-3). De Leidenaren beschikken over een aantal zeer technisch vaardige spelers met veel individuele kwaliteiten. De blauwwitten dienen derhalve op hun hoede te zijn. Bij winst kwalificeert Quick Boys zich voor de tweede ronde van het toernooi.

Het treffen aan de Boshuizerkade begint om 20:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter E.M. Toonen uit Waddinxveen.

Geef een antwoord