Morgen, 15:00 uur: Quick Boys – DSO

De laatste test voor de blauwwitten in aanloop naar de competitiestart tegen Voorschoten’97
Na twee achtereenvolgende bekeroverwinningen speelt Quick Boys morgen de laatste poulewedstrijd in het kader van het districtsbekertoernooi van West II. Vorige weekeinde werd DHC nipt verslagen (2-1), afgelopen dinsdag was FC Boshuizen duidelijk een maatje te klein voor de formatie van trainer Wilfred van Leeuwen. Het gevolg hiervan is dat de blauwwitten de volgende ronde slechts in theorie nog kunnen missen.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen verloopt niet onaardig voor Quick Boys. Alle geplande oefen- en bekerwedstrijden werden in winst omgezet. De blauwwitten spelen fris en aanvallend en de nieuwelingen lijken zich thuis te voelen in de selectie. Er staat nog één bekerwedstrijd op het programma voordat het competitiegeweld volgende weekeinde losbarst. Tegenstander DSO moét (met flinke cijfers) winnen om kans te behouden op kwalificatie. Dinsdag verloor de ploeg uit Zoetermeer ruim van DHC (2-8).

Quick Boys lijkt zich geen zorgen te maken over kwalificatie voor de volgende ronde, maar beschouwt de wedstrijd tegen DSO als de laatste, serieuze test in aanloop naar de seizoensouverture tegen Voorschoten’97. De laatste poulewedstrijd begint om 15:00 uur op sportpark Nieuw Zuid en staat onder leiding van scheidsrechter P. Oskam uit Rijswijk.

Geef een antwoord