Parkeerfaciliteiten rond Quick Boys – Zwaluwen ’30

Bericht van het bestuur van K.v.v. Quick Boys m.b.t. de parkeersituatie rondom sportpark Nieuw Zuid
Gelet op de wedstrijd Quick Boys –  Zwaluwen ’30, zaterdag 25 september aanstaande, wijst het bestuur van K.v.v. Quick Boys u via deze weg op de parkeerproblematiek rondom sportpark Nieuw Zuid. Het parkeerbeleid van de gemeente Katwijk is dusdanig dat in de nabije omtrek van sportpark Nieuw Zuid veelal sprake is van ‘betaald parkeren’ dan wel van gereserveerde parkeerruimte voor vergunninghouders.

Daar door politie Hollands Midden is aangegeven dat parkeercontrole in de directe omgeving kan plaatsvinden adviseert het bestuur van K.v.v. Quick Boys zowel de supporters van Zwaluwen’30 alsmede de neutrale toeschouwers rekening te houden met het feit dat er relatief weinig parkeergelegenheid is waarbij een ‘niet betaald parkeren regime’ van kracht is.
Er is voldoende parkeergelegenheid op parkeerterrein Zuid. Via betreffend parkeerterrein kunt u via een smal toegangspad langs de duinenrij gebruik maken van de achteringang van het sportpark. Geen groots opgezette entree maar met apart loket voor kaartverkoop alleszins doelmatig. Gelet op het feit dat het seizoenparkeren geldt voor de periode 1 april t/m 30 september dient zaterdag aanstaande ook betaald te worden op parkeerterrein Zuid (tarief € 1,05 per uur).
Voor de Zuidzijde van de Parklaan en het gebied rondom de Nachtegaallaan is geen parkeerzone van kracht. U kunt hier kosteloos parkeren.

Supporters uit Katwijk wordt dringend verzocht, voor zover mogelijk, met de fiets naar sportpark Nieuw Zuid te komen.
N.a.v. de werkzaamheden van het project “Rotonde Zuid, fase 1” nabij de Laan van Nieuw Zuid is vanaf woensdag 15 september de Drieplassenweg, tussen het Vuurbaakplein en de Seinpoststraat volledig afgesloten voor al het verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via bebording. Door deze afsluiting is doorgaand verkeer vanuit de Secr. Varkevisserstraat richting de Boulevard niet mogelijk. Ook de Seinpoststraat en de Schuitegatstraat zijn eenzijdig afgesloten.
 
Wellicht ten overvloede delen wij u mede dat de voetbalvereniging Quick Boys zich conformeert aan de door KNVB opgelegde regelgeving op het gebied van ‘Veiligheid en Alcohol’. D.w.z. dat het verkopen en nuttigen van alcohol slechts is toegestaan in het clubgebouw aan de noordzijde van ons sportpark. Derhalve zijn bij de verkooppunten rondom veld 1 geen alcoholische dranken te verkrijgen.

Hopend op een mooie en sportieve voetbalmiddag, tot ziens op sportpark Nieuw Zuid.

Bestuur K.v.v. Quick Boys

M.n. voor de bezoekers uit Hoorn voor de volledigheid de routebeschrijving naar sportpark Nieuw Zuid:
Vanuit richting Amsterdam de snelweg A44 volgen. Nabij Leiden de afslag Katwijk/Noordwijk (N206) nemen. De N206 volgen tot Katwijk, zodra in Katwijk aangekomen (na twee grote kruisingen met verkeerslichten) op de N206 rechts aanhouden en borden Katwijk volgen, vervolgens nabij ‘RK kerk/Callaoweg’ afslag Katwijk Centrum nemen, bij verkeerslichten linksaf richting Katwijk Centrum. Via de ‘Zeeweg’ borden ‘Katwijk Centrum/Parkeren Zuid Boulevard’ aanhouden. Bij tweede rotonde driekwart, borden ‘Parkeren Zuid Boulevard’ aanhouden. Vervolgens bij eerste rotonde rechtsaf, via ‘Parklaan’ nog altijd borden ‘Parkeren Zuid Boulevard’ volgen. Na een kilometer, direct na de (in aanbouw zijnde) rotonde ligt Sportpark Nieuw Zuid aan de linkerzijde. Parkeergelegenheid op parkeerterrein Zuid, gelegen aan de Sportlaan.

Geef een antwoord